Maak kennis met ons team

Met deze pagina's willen we u als klant een beetje inkijk geven op Fijnbakkerij Lieven. De bakkerij groeit, maar is GEEN industriële bakkerij. Door u wat meer te vertellen over ons team in Oostkamp en omgeving brengen we de bakkerij dichter bij de klant.

Onze tijdlijn

2003: De bakkerij van Paul werd over genomen en Fijnbakkerij Lieven werd in het leven geblazen. Zo waren er meteen drie filialen te Oostkamp, Sint-Michiels en Sint-Andries.

2004/2005: Het filiaal van Veldegem komt erbij.

2006: De hoofdbakkerij te Oostkamp is toe aan vernieuwing. De verbouwingen starten. Voor foto's van de verbouwingen, klik hier.

2007: Het filiaal te Sint-Kruis wordt geopend.

2011: Het filiaal te Assebroek wordt overgenomen en komt erbij. Fijnbakkerij Lieven is een goed draaiende bakkerij met intussen 5 filialen. Korte tijd nadat Assebroek erbij kwam, breidde Fijnbakkerij Lieven zich verder uit.

De filialen van "Iris" werden overgenomen en zo kwamen er filialen bij te Oostende, Uitkerke, Sint-Pieters, Sint-Jozef en in het Centrum. Met deze filialen erbij spreidt Fijnbakkerij Lieven zich uit over gans Brugge en zijn randgemeenten.

2013: Het filiaal te Torhout wordt geopend.

2015: Fijnbakkerij Lieven is nog steeds een groeiend bedrijf met tienfilialen in de driehoek Torhout-Brugge-Kust.

2016: Na de zomer (september-oktober) hebben we besloten om onze winkel in ’t centrum (Brugge) te sluiten, omwille van werken aan de Kruispoort.

Kwaliteit op de eerste plaats

Fijnbakkerij Lieven is een groeiend bedrijf. Toch besteden we zeer veel aandacht aan kwalitatief hoogwaardige producten. Enkel op deze manier kunnen we voor de beste kwaliteit zorgen.

Fijnbakkerij Lieven hecht zeer veel waarde aan het ambachtelijk werken en blijft dit dan ook doen. Dagelijks worden alle producten vers gemaakt en tegen de ochtend naar de verschillende filialen uitgevoerd.

Wij werken met een gedreven team dat dagelijks meewerkt aan de innovatie en verbetering van de producten. Blijven groeien, vooruit gaan en verbeteren is dan ook van groot belang.

Onze Missie

Het is onze missie om gans Vlaanderen te bevoorraden met producten van Fijnbakkerij Lieven en deze zo overal in het straatbeeld te laten vertegenwoordigen.

Onze Visie

Door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten, gemaakt met eerlijke grondstoffen en in combinatie met de beste klantenservice, zal iedereen hiervan kunnen meegenieten en kunnen er extra filialen geopend worden.

Neem contact op

Omdat u misschien nog met bepaalde vragen zit over het team van Fijnbakkerij Lieven in Oostkamp raden wij u aan om contact met ons op te nemen.