Proef ons assortiment aan brood en gebak

Woehoe, ze zijn terug!

Breng de lente in jouw bord, boost jouw immuunsysteem, of gun jezelf een 'healthy guilty pleasure'.

Vanaf vandaag zowel puur natuur als op onze lentegebakjes te verkrijgen.

Oerbrood

Een brood bereid met een mix van oude granen (Emmer, Eenkoren, Khorasan-Tarwe & Baülander-Spelt), aangevuld met lijnzaad, zonnebloempitten, brandwijnazijn, frambozenpuree & gerstemout. Dit alles gekneed met liefde en respect voor de ambacht.

Dit brood wordt getypeerd door zijn nootachtige & oerse smaak.

Leuk wist je dat je : Oergranen zijn resistenter tegen ziektekiemen en gedijen goed op arme(re) landbouwgronden, waardoor ze duurzamer en minder landbouwintensief zijn. Dus niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor onze planeet 

Lactose & Tarwevrij gamma

Zoals beloofd, hebben we ons gamma uitgebreid met een Tarwe- en Lactosevrij assortiment. We weten wat leven met allergenen en/of intoleranties inhoudt, waardoor we ook die mensen willen voorzien van het nodige zoets en lekkers.

Zo kan je vanaf heden genieten van:

Huisgemaakte Granola & Granolabars 

Aarzel zeker niet om ons te bellen of onze collega's aan te spreken als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt omtrent ons nieuw assortiment!

Brood, Taarten en gebakjes

Naast de bekende boerenbroden van Fijnbakkerij Lieven kunnen wij u nog een veel groter assortiment in Oostkamp en omgeving aanbieden. Ontdek zo zeker ook ons aanbod pistolets, sandwiches en lekkere koffiekoeken.

Verder verwent Fijnbakkerij Lieven u dagelijks met allerhande lekkers. Zo vindt u naast onze taarten nog tal van andere zoete versnaperingen zoals muffins en allerhande lekkere gebakjes voor bij de koffie. U ontdekt het allemaal in de foto’s op deze pagina.

Stel ons uw vragen

Heeft u nog een of meerdere vragen over ons uitgebreid assortiment aan brood en gebak, neem dan vandaag nog contact op met Fijnbakkerij Lieven in Oostkamp en omgeving.

Lerne wie man einen Rubix-Würfel löst mit der einfachsten lösung. Du musst ein paar Algorithmen zum Erfolg haben.